Followers

Monday, January 28, 2013

Pulau Manukan, Sabah

Assalamualaikum.


Sabah, memang lah terkenal dengan pulau pulau yang cantik kan? tapi kitorang sempat pergi satu pulau jek. tuh pon kena cepat cepat mandi, sebab nak check out dah petang tu dah nak balik jb dah.


so naik bot, lebih kurang 15 minit, nasib baik aku tak mabuk laut. hik hik, kalau tak dah jadi satu masalah pergi dengan si jakun nie ! tapi akhak ok je uollss. gagah jek, tak mabuk laut pon.



Selamat datang ke Pulau Manukan!
 cehh! *over*




Jeti Pulau Manukan.

sampai je terus jadi macam orang gila.
ehhh! nampak ikanlah !

ehh tengok tuuu!

eh ikan tuh cantik!


haa. nampak tak ? nampak tak? kejakunan ku teserlah.


tempat bersantai santai.
ala ala nak hitam kan kulit lah. hahahah


 


panas memang panas! balik confirm hitam legam jadi nya.
time kat dalam laut memang tak rasa langsung. bila naik jek. duduk kat tepi. mak aihh panas nya.  macam mana lah boleh mandi tengah tengah panas ni kan? ha-ha memang arang lah terus kulit jadinya!


 
si over.

Si iman penakut .
mana kitorang ada, situlah dia duduk. padahal takdelah dalam mana.
bila dah tak tahan panas, aku duduk bawah jeti, sambil tengok budak budak ni mandi. hahaha
tu je yang akhak boleh buat uollsss!







satu je pulau yang sempat kitorang pergi. next time datang Sabah,  kita pergi pulau lain pulak ye? tempat tempat wajib yang kena datang bila melancong kat sabah tuu.

3 comments:

  1. http://katirabiru.blogspot.com

    baru buat blog ni.. :)

    ReplyDelete
  2. fiQah sangat cantik kan Ciptan Tuhan ne :)

    ReplyDelete

TABUNG KECEMASAN !