Followers

Wednesday, November 2, 2011

Tudung Aidijuma by Datin Norjuma Habib

Assalamualaikum.

Zaman sekarang ni dah macam macam fesyen tudung keluar kan? Belit sana, belit sini, baru jadi tudung, tapi bagi aku lah kan, tudung yang paling tak kan tenggelam,senang nak pakai, tak kan lapuk dik zaman adalah tudung bawal. dari zaman dulu dulu sampai lah zaman sekarang, masih ada lagi orang pakai tudung bawal ni,antara orang yang paling setia pakai tudung bawal ni ialah Datin Norjuma Habib.
aku tahu jugak Datin Norjuma Habib ni ada jual tudung bawal ni, tapi tak tahu lah kat mana, baru baru ni, aku jumpa kat facebook, so tanpa pikir pikir lagi, teros jelah beli kannn. hehe


Datin Norjuma Habib
sweet je kan muka dia.

dekat setiap tudung bawal ada brand aJ ni. (AidiJuma)

adoi, cantik betol.

ni lah antara koleksi koleksi aku.
sebenarnya aku pon baru jugak beli,dekat facebook tudung aidijuma.
sebab suka sangat dengan muka Datin Norjuma Habib ni pakai tudung bawal, so tepakse beli. haha tepakse ker??


taarrraaaaaa, dengan harapan jadi macam Datin Norjuma Habib ! haha *pengsan*
kehkeh, tak dapat macam dia. dapat pakai tudung dia pon jadi lah kannn?? hee puas hati jugak.

siapa siapa nak beli tudung Datin Norjuma Habib ni, boleh lah beli dekat facebook dia,
klik kat bawah ni :


12 comments:

  1. Lawa la tudung dia.

    Besar xtdung dia ?

    ReplyDelete
  2. wahhhh...addicted u yer...
    but nais r..i pon ade byk tudung bawal...
    but not same like AJ...huhuhu

    ReplyDelete
  3. nick ninos : tak besar sangat, ngam ngam jek.. memang cantik :)trylahh, tengok dekat fb AJ ni,

    ReplyDelete
  4. ryna : ok kalau cam tuh, jommm try bawal AJ pulakk :)

    ReplyDelete
  5. BeaN MorENo : Klik dekat Facebook Aidijuma tuh. ikot tudung apa yang kamu nak :)

    ReplyDelete
  6. hee..pon br tau gak..
    tp xbeli ag..

    suka y ada tone tu..:D

    ReplyDelete
  7. wahhh!!! femes gak tudung ni rupe nye. Saya pon ada gak. bli kat pesta konvo ari tu. best best. :D

    ReplyDelete
  8. macam nak tertarik balik ngan tudung bawal...hehehe

    ReplyDelete
  9. material apa tudung ni??macam tudung bawal biasa punya material ke??

    ReplyDelete
  10. jommm beli sebab sgt berbaloi !nak pakai pon senanggg sgt sgt! isk! memang puas hati sangat lah.

    ReplyDelete
  11. cantiknya tudung ni
    nak bukak fb jap :)

    ReplyDelete

TABUNG KECEMASAN !